Seizoensentertainment 2019-01-31T01:41:16+00:00

SEIZOENSENTERTAINMENT

Ieder seizoen vraagt om specifiek entertainment. Denk aan entertainment tijdens Kerst, Sinterklaas, Koningsdag, Valentijnsdag, Halloween etc. Voor themafeesten of borrels op het bedrijf. Van theater tot zangeres. Van DJ’s tot band. No Nonsense Producties & Entertainment biedt vele vormen entertainment aan voor de feestdagen en themafeesten. Voorbeelden van de mogelijkheden:

Kerst

No Nonsense heeft tal van specials als het gaat om de feestdagen, maar misschien wel de meeste items voor de Kerst. Naast de zingende Kerstman kan er ook een 100% Kerstband of DJ Mistletoe geboekt worden. Wat te denken van een aantal fraaie Kerstelfjes, of een complete Kerstquiz?! Van bedrijfsevenement tot winkelcentrum, wij ondersteunen graag bij de programmering rondom de Kerstdagen!

Sinterklaas

No Nonsense heeft goed contact met de Sint, vandaar dat wij bedrijven en winkelcentra prima kunnen ondersteunen bij dit mooie kinderfeest! We krijgen het toch ieder jaar weer voor elkaar om in de drukke agenda van Sinterklaas een plekje vrij te krijgen voor het bezoeken van onze relaties. Daaromheen vinden wij eventueel ook een PresentatiePiet, een Pieten DJ, AcrobatenPieten of een optreden van de 100% Pietenband!

Bel of mail snel, want de agenda’s zitten snel vol!

Vraag een offerte aan
Terug