Presentatie 2019-01-31T01:37:58+00:00

PRESENTATIE & QUIZMASTERS

No Nonsense biedt presentatie en spelshows op maat. De spelshows van No Nonsense zijn uitermate geschikt voor elk bedrijfsevenement of voor teambuilding. Ben je op zoek naar een presentator voor een eigen programma? Alles is mogelijk. We helpen je graag verder!

Vraag een offerte aan

100% Dennis

Is het nou de presenterende zanger, of de zingende presentator? Het maakt eigenlijk niet uit, dit multi-talent heeft al meer dan 15 jaar ervaring met evenementenpresentaties, quizzen, shows, gala’s, bruiloften, bedrijfsfeesten, interviews en optredens met complete band of tape.

Persoonlijke aandacht voor de klant, een gedegen voorbereiding, een serieuze toon wanneer nodig, maar vooral: gezelligheid in optima forma, dat is 100% Dennis!

Show: Presentatie op basis van 4 uren aanwezigheid.

Indicatieprijs vanaf € 375,- excl. geluid en licht.

Quizzen

Bij Nonsense entertainment & producties hebben we drie verschillende quizzen in de aanbieding. Een ‘Ik hou van Holland spelshow’, de ‘Tjoen van Toen’ en de ‘Feestquiz’.

Alle drie de quizzen bevatten onderdelen met muziek, film, tv, Nederlandse taal en de noodzaak tot samenwerking in teamverband.

Alle quizzen worden op maat gemaakt inclusief een vragenronde over het bedrijf, de vereniging of het dorp zelf. Drie elementen staan altijd centraal: de professionaliteit van de apparatuur en presentatie, de gezelligheid en lol tijdens de quiz zelf en de dansuurtjes met DJ of band tussen de rondes door en na de prijsuitreiking!

Show: Op basis van 4 uren show/muziek, waarvan 3 x 30 minuten quiz incl. prijsuitreiking.

Indicatie Prijs vanaf € 995,- tot 75 deelnemers incl. presentatie, DJ, geluid en licht.

Terug