DJ’s en More 2019-01-31T01:48:48+00:00

DJ’S & MORE

Bij No Nonsense vind je DJ’s en Live entertainment voor alle soorten evenementen. Van bruiloft tot dance event. Van all round DJ’s tot bekende DJ’s. Inclusief of exclusief apparatuur. Alles is mogelijk. Een aantal voorbeelden van de mogelijk heden:

Vraag een offerte aan

DJ Mitch

Mitchel Ris, of beter gezegd ‘DJ Mitch’, is letterlijk een feest achter de draaitafels! Met zijn tomeloze energie zet deze DJ jullie feesttent, clubhuis of horecaonderneming volledig op zijn kop! DJ Mitch houdt van een feestje, jullie toch ook?!

Show: DJ Mitch is te boeken als avondvullende act (4uur) of als Turboshow (1uur).

Indicatieprijs vanaf € 295,- excl. geluid en licht.

DJ i.c.m. Saxofoon

De DJ & saxofoon (of trompet) combinatie van No Nonsense geeft een extra dimensie aan ieder evenement.

Door het live element in de show en de chemie tussen DJ en artiest ontstaat er een wervelwind aan entertainment. No Nonsense werkt enkel met gerenommeerde muzikanten en DJ’s die hun sporen in het evenementencircuit hebben verdiend.

Show: DJ 4 uren & saxofonist of trompettist 2 sets van 30 min.

Indicatieprijs vanaf € 625,- excl. geluid en licht.

DJ i.c.m. zanger(es)

De DJ & zang combinatie van No Nonsense brengt een extra dimensie aan uw feest! Door de chemie tussen DJ en zang ontstaat er een wervelwind aan entertainment waar ieder feest op zit te wachten. Met opzwepende teksten en spetterend entertainment weet de zangeres het publiek mee te nemen op een muzikale reis. No Nonsense werkt enkel en alleen met gerenommeerde zangeressen en DJ’s!

Show: DJ 4 uren & live zang 2 sets van 30 minuten.

Indicatieprijs vanaf € 725,- excl. geluid en licht.

Terug