Bekende artiesten 2019-01-31T01:34:36+00:00

Bekende artiesten

No Nonsense is boekingsbureau voor alle artiesten die u kunt bedenken. Nederlands grootste artiesten, regionaal bekende artiesten en zelfs internationale acts hebben wij in het verleden voor onze klanten geboekt en het optreden gerealiseerd met alle randvoorwaarden die daarbij komen kijken.

Voor alle soorten klanten bieden wij de ideale combinatie van het boeken van bekende bands, zangers/zangeressen en/of DJ’s, incl. de voorbereidingen van het uitzoeken van alle riders en het regelen van de benodigde (technische en facilitaire) zaken zoals podium, stroom, geluid, licht,

decors en (technische en facilitaire) crew.

Kortom: voor het boeken van bekende artiesten is No Nonsense Producties & Entertainment de partij die regelt en alle zorgen uit handen neemt!

Artiesten (acts) waarmee No Nonsense in 2017 en 2018 heeft samengewerkt: De Edwin Evers Band, The Trammps, Edsilia Rombley, Ruth Jacott, Roel van Velzen, Rob de Nijs, Waylon & Band, Candy Dulfer, OG3NE, Gerard Joling, Ben Liebrand, Wolter Kroes, DJ Jean, Glennis Grace, Danny de Munk, Lange Frans, Drukwerk etc.

Vraag een offerte aan
Terug