50 JARIG JUBILEUM ISKES 2019-01-31T00:06:58+00:00

50 JARIG JUBILEUM ISKES

Iskes Tugs is een internationaal bedrijf opererend vanuit IJmuiden met een rijke historie. In 2018 bestond het bedrijf 50 jaar en werden er tevens 3 nieuwe sleepboten officieel gedoopt. Iskes Tugs legde voor deze viering de complete productie en vormgeving van dit belangrijke event in handen van vaste partner No Nonsense Producties.

Aan de haringhaven in IJmuiden werd een tent geplaatst met glazen wanden, zodat er uitzicht was op de drie sleepboten die gedoopt werden tijdens het evenement. De tent werd gedecoreerd en voorzien van podium, licht en geluid. Ook sanitaire voorzieningen, stroomplan en buitenpodia voor het dopen van de boten werd door No Nonsense verzorgd. De offciële momenten werden live gestreamd en waren ook in de tent op groot scherm te volgen.

De avond werd feestelijk afgesloten met een prachtig entertainment programma, samengesteld met de expertise van No Nonsense. O.a. DJ Eno-C, de pianoshow, live saxofoon, New Timeless en Ruth Jacott zorgden ervoor dat het een avond was om niet snel te vergeten.

Lees hier het verslag van het feest uit de Telegraaf

Terug